Current track

Title

Artist

Current show

Current show


Kadebostany και Mahmut Orhan έρχονται Ελλάδα για το «AMITABHA Fest»

Written by on 27/06/2018

Οι Kadebostany και ο Mahmut Orhan θα είναι επικεφαλής στο «AMITABHA Fest».

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, τo «Bolivar» σε συνεργασία με τη Mahayana Records διοργανώνει το «AMITABHA Fest», μία νέα μουσική γιορτή που έρχεται να γεφυρώσει τις υπέροχες μελωδίες σπουδαίων καλλιτεχνών.

Το line up διεγείρει τη φαντασία και υπόσχεται μια ανεπανάληπτη μουσική πραγματικότητα σ’ ένα τελευταίο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι πάνω στην άμμο και δίπλα στο κύμα.

Επικεφαλής είναι ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας electro pop σκηνής, οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany. Μαζί τους ο σπουδαίος Τούρκος παραγωγός Mahmut Orhan.

Το ιδιαίτερο line up του «AMITABHA Fest» πλαισιώνεται από την παρουσία της ανερχόμενης Katerine Duska και του Γιάννη Καπετανάκη, που με τη λύρα του θα πραγματοποιήσει ένα live loop project που θα μαγέψει και θα συγκινήσει το κοινό. Ολοκληρώνουν το line up σε ιδιαίτερα dj set οι Constantin Nasiri και VKD.

Kadebostany

Χωρίς αμφιβολία οι Kadebostany αποτελούν τους ηγέτες της νέας pop αυτοκρατορίας και την φετινή χρονιά το αποδεικνύουν ακόμα περισσότερο με το, ήδη εμβληματικό, νέο τους άλμπουμ «Monumental» με «13 εκλεπτυσμένα τραγούδια για τις μάζες».

Ο «πρόεδρος» των Kadebostany συγκέντρωσε το «στρατό» του με σκοπό να διευρύνει το όνομά τους και να προκαλέσει εκ νέου τα όρια της σύγχρονης μουσικής. Και φυσικά τα κατάφερε. Ο Guillaume de Kadebostany αποφάσισε σ’ αυτό το άλμπουμ να μην υποκύψει σε κανόνες και να βρει την ισορροπία μεταξύ ριζοσπαστισμού και αμεσότητας, ενισχύοντας την ιδιαίτερη pop αισθητική τους και δημιουργώντας ένα μουσικό αποτέλεσμα που παραμένει εξίσου απρόβλεπτο και ελκυστικό.

Με το «Monumental», η δημοκρατία των Kadebostany βάζει τα θεμέλια σε κάθε χώρα και αναζητά νέους «υπηκόους» για να μεταδώσουν τη νέα εποχή που πρεσβεύουν. Με τα περίφημα πλέον «Mind If I Stay», «Save Me» και «Early Morning Dreams» κέρδισαν εκ νέου τις καρδιές του κοινού. Εξάλλου η μέχρι τώρα πορεία τους δεν θα μπορούσε να επιφυλάξει άλλη εξέλιξη.

Το 2013 κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους «Pop Collection», άγγιξε το κοινό με την μουσική του ποικιλία και τις όμορφες συναισθηματικές του μελωδίες. H πληθώρα των μουσικών ειδών πάνω στην οποία έχτισε το δίσκο ο Ελβετός αυτός «μάγος» αποτελεί ένα υπέροχο όχημα για όσους ψάχνουν πέρα από τη συνήθη electro-pop trance.

Χωρίς βέβαια να ξεχνάμε τις τεράστιες επιτυχίες όπως «Walking With a Ghost», «Castle in the Snow», «Frozen To Death», «Jolan» και βέβαια τη διασκευή στο «Crazy In Love» της Beyonce (για το film «Fifty Shades of Grey»), όλα συνοδευόμενα πάντα από καταπληκτικά videos. Επιπλέον, η εκκεντρική σκηνική τους παρουσία ενθουσιάζει το κοινό, καθιστώντας τα show τους μια μαγευτική πρόκληση των αισθήσεων.

Δίπλα στο κύμα θα είναι μια εμπειρία που δε πρέπει να χάσετε στο «AMITABHA Fest».

Mahmut Orhan

Ο Τούρκος superstar Mahmut Orhan, ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια της dance σκηνής, παρουσιάζει έναν φρέσκο συνδυασμό soulful deep house και groovy indie dance ήχων, τα οποία διανθίζει εξαιρετικά με worldly elements από τις προσωπικές του πολιτιστικές εμπειρίες.

Γεννημένος εξάλλου στην Μπούρσα της γειτονικής μας Τουρκίας δε θα μπορούσε παρά να έχει επηρεαστεί από τον ποικιλόμορφα ακούσματα της Ανατολής. Το πρώτο του hit ήρθε το 2015 με το instrumental κομμάτι «Age of Emotions».

To 2016 σημείωσε τεράστια επιτυχία με το mega hit τραγούδι «Feel» feat. Sena Sener. Εξαιρετικό και το remix του πάνω στο μουσικό θέμα του παγκόσμιου τηλεοπτικού φαινομένου που ακούει στο όνομα «Game of Thrones».

vid

Και ήρθε πριν λίγες εβδομάδες η μεγάλη επιστροφή στην κορυφή των διεθνών charts και playlists με τον ολοκαίνουργιο ύμνο του φετινού καλοκαιριού, «6 Days».

Με σταθερά βήματα ο Mahmut Orhan πλησιάζει στην κορυφή της παγκόσμιας dance κοινότητας και είναι βέβαιο πως σύντομα ο χαρακτηριστικός του ήχος θα κυριαρχήσει.

hit-channel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.