Current track

Title

Artist

Current show

KISS MUSIC

18:00 23:59

Current show

KISS MUSIC

18:00 23:59


KISS INTERVIEWS

Από το Καφέ της Xαράς #kafetisxaras στο Steps, στην Ονειροπαγίδα #oneiropagida στην Νέα Υόρκη, στην Μόσχα στο θέατρο, η Ελένη Λιάσκα Eleni Liaska ζει πλέον στην Καλαμάτα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει στο Θοδωρή Σαραντόπουλο για τα νέα της σχέδια στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα αλλά και για την ζωή της μετά το Καφέ της χαράς.

Ο Βαγγέλης Γερμανός σε μία απολαυστική συνέντευξη στον Θ.Σαραντόπουλο

Η Ελένη Νικολάου και η Λία Ταουκτσή, τελείωσαν και οι δύο, τις σπουδές τους στην Θεολογία, αλλά τις κέρδισε τελικά η μουσική. Περισσότερα στις οθόνες σας.

Πόσο άραγε έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση την νυχτερινή διασκέδαση. Διάσημοι καλλιτέχνες μιλούν στον Θοδωρή Σαραντόπουλο.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ξεδιπλώνει το κουβάρι της ζωής και της καριέρας της, στον Θοδωρή Σαραντόπουλο.

KISS 89.0 On Tour 2022

#kissontoyr Great Moments In Methoni Boat Rentals

KISS 89.0 On Tour 2022

#kissontoyr Great Moments In Lemon Drops

 

KISS 89.0 On Tour 2022

#kiss89ontour Great Moments Le Jardin

 

Ο Βασίλης Τριγκιλίδας, με μακρόχρονη πορεία ως ταξιδιωτικός, πράκτορας, αναλύει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, την μετά Covid εποχή στον τουρισμό.

O Αντώνης Κούτρης και ο Παναγιώτης Κομπογιαννίτης, εκπρόσωποι της Διοίκησης του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Καλαμάτας, μιλούν στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για την ενεργειακή κρίση, και πως επηρεάζει τον κλάδο τους.

Ο γνωστός αθλητικός συντάκτης Σωτήρης Γεωργούντζος, μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η καριέρα του, το ποδόσφαιρο, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και ότι τον συνδέει με αυτό που αγάπησε περισσότερο στην ζωή του.

Ο ΚΙSS 89,.0 βρέθηκε την Τετάρτη 10 Νοε. 2021 σε ένα από τα ποιό “must” στέκια της πόλης, και συνομίλησαν με τον Θοδωρή Σαραντόπουλο ο Ιδιοκτήτης Παναγιώτης Χρυσομάλλης καθώς και ο Σεφ Λεωνίδας Κυριακόπουλος.

Ο Γιάννης Παπαδέας μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για το ηλεκτρονικό τσιγάρο ( ατίμασμα ) , κατά πόσο είναι ασφαλές για την υγεία μας και αν βοηθάει στην διακοπή του καπνίσματος.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Παναγιώτης Κομπογιαννίτης (Ιδιοκτήτης εστιατορίου “Κάρδαμο Comfort Cousine” ), μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο για την επανέναρξη του κλάδου εστίασης, αλλά και το πως βλέπει το μέλλον στον χώρο του.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Tae Kwοn Do, πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας και νυν προπονήτρια Βίκυ Γραμματικοπούλου, μιλάει στο Θοδωρή Σαραντόπουλο για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στους αθλητές, για την καριέρα της, αλλά και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγο της πανδημίας στον εργασιακό της χώρο.

Ο Ψυχίατρος Κωνσταντίνος Γέρουλας, μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στην ζωή μας

O Chef του Le Jardin Cocktail Bar και του Bitter, Δημήτρης Καρτάλιας, μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για την διεθνή κουζίνα, αλλά και ποια ξένη κουζίνα προτιμούν περισσότερο οι Έλληνες.

Αφιέρωμα στο “KYTTΑΡΟ” σήμερα, και στο Studio του KISS 89.0 βρέθηκε ο Νίκος Νικολακέας, που μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για τα 10 χρόνια διαδρομής του ιστορικού Rock Bar.

Ο κορυφαίος συνθέτης και ερμηνευτής Μπάμπης Στόκας (ΠΥΞ-ΛΑΞ), μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για την νέα του επιχειρηματική δράση , καθώς και για το πλήγμα που έχει δεχθεί ο καλλιτεχνικός κόσμος λόγο της Πανδημίας

Ο γνωστός ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Γιώργος Γιαννόπουλος, μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου, όπως, και για την ανεργία που έχει πλήξει τον καλλιτεχνικό κόσμο λόγο της πανδημίας.

O Chef Στέλιος Μπαρμπέας μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για την νέα επιχειρηματική του δράση , πως έχει επηρεάσει ο Covid-19 τις ζωές μας, και αλλά θέματα που θα συζητηθούν στην εκπομπή.

Ο αντιπρόσωπος Μεσσηνίας της “TOTAL CARBON CLEANER”, Κώστας Σουβλερός, βρέθηκε στο στούντιο, και μίλησε στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για την νέα επαναστατική υπηρεσία “ORTHO HYDROGEN”

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/totalcarboncleaner/


Ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Συλλόγου "ΑΙΟΛΟΣ" Χάρης Βγενής, μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για τον θόρυβο που έχει προκληθεί από την καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, προκαλώντας έντονους τριγμούς στον αθλητικό κόσμο.H πρώτη Σχεδιάστρια μόδας στην Καλαμάτα, Εμμανουέλα Ψαρούλη, μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για την εμπειρία της στον χώρο της μόδας, επίσης θα μιλήσει, για το πως αντιμετώπισε τον Κορονοϊό, ως επιχειρηματίας (στην περίοδο του lockdown), αλλά και όταν νόσησε η ίδια.O έμπορος ανδρικών ενδυμάτων εδώ και 2 δεκαετίες Μιχάλης Καούνης, μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο, για τα νέα δεδομένα που έχει προκαλέσει ο Κορονοϊος στο λιανικό εμπόριο. Ο σχεδόν μηδενικός τζίρος , το click away και οι δυσκολίες που θα προκύψουν από το lockdown θα είναι μερικά από τα θέματα της εκπομπής.Ο επιχειρηματίας Σωτήρης Σπύρης μιλάει στον Θοδωρή Σαραντόπουλο για την συμμετοχή του σε Reality Show (The Game Of Love) , αναλύοντας την έξαρση των Reality στην Ελληνική Τηλεόραση αλλά και το μετά από μια συμμετοχή σε τέτοιου τύπου show
.

Ο Βραβευμένος ΣΕΦ, και ιδιοκτήτης του Posidon Ocean View, στην Καλαμάτα και στο Miami Beach, Δημήτριος Πυλιώτης, μιλάει για την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά για το νέο του εγχείρημα στην πόλη.