ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KYLIE MINOGUE

Written by on 09/02/2018

Η Kylie Minogue ανακοινώνει μια νέα περιοδεία σε χώρες της Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Αυστραλή ποπ τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός, κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της σινγκλ που έχει τίτλο: «Dancing». Η Kylie, ανακοίνωσε το πρώτο σκέλος της νέας περιοδείας της που περιλαμβάνει πέντε εμφανίσεις σε τέσσερις διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.

Το νέο τραγούδι της Kylie Minogue, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο αποτελεί προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ με τίτλο «Golden».

Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου. Η Minogue έχει δηλώσει ότι έχει βάλει την «καρδιά και την ψυχή της» στο νέο εγχείρημα.

«Υποσχέθηκα στους οπαδούς μου ότι θα βάλω την καρδιά και την ψυχή μου στην παραγωγή αυτού του δίσκου και έχω κρατήσει τον λόγο μου. Κατάφερα να ολοκληρώσω το άλμπουμ και η διαδικασία ήταν προκλητική, διασκεδαστική και απόλυτα ανταποδοτική εμπειρία», είπε η Kylie αναφορικά με το άλμπουμ, μέσα από ένα πρόσφατο σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

Μεταξύ των συναυλιών που ανακοινώθηκαν για τον Μάρτιο, σημαντική θεωρείται η εμφάνισή της στο διάσημο Berghain club του Βερολίνου, καθώς και η πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο Bikini Club της Βαρκελώνης. «Κάθε ένας από αυτούς τους συναυλιακούς χώρους έχει ιδιαίτερη σημασία και ανυπομονώ να παρουσιάσω κάποιες νέες εκπλήξεις που οργανώνω για τους οπαδούς μου».

Η περιοδεία της Minogue, περιλαμβάνει τις εξής ημερομηνίες:

13/3 – Café De Paris, London, UK
14/3 – Gorilla, Manchester, UK
16/3 – Bikini Club, Barcelona, Spain
18/3 – Café de la Danse, Paris, France
20/3 – Berghain, Berlin, Germany.

kiss 92.9

song


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Kiss fm 89.0

Current track
TITLE
ARTIST